Ethernet IP Network Testers 10G 100G, 400G

Related Products

Ethernet IP Network Testers 10G 100G, 400G
Ethernet IP-netwerktesters maken het testen en oplossen van problemen mogelijk van bekabelde of actieve netwerken, koper-, glasvezel- en wifi-netwerken. Deze Ethernet IP-netwerktesters bieden inzicht in de netwerkprestaties om verbindingsproblemen op te lossen en implementatieprojecten te voltooien. Veelvoorkomende problemen oplossen of bewijzen dat het netwerk niet het probleem is door een clientapparaat te emuleren en te meten hoe het eindapparaat het netwerk ervaart, zijn standaarden – zoals RFC 2544. Meet de prestaties van kritieke netwerkelementen – bekabeling, switches, routers, servers en servergebaseerde diensten en toepassingen.

Een Ethernet IP-netwerktester kan optische, transport- en datacommodules combineren en in verschillende mate hulp bieden bij veldtesten. Deze apparaten meten doorvoer, frameverlies, latentie en jitter binnen beide, datacenters en locaties in brede en lokale netwerken.
Verschillende gegevenssnelheden zoals 1G, 10G, 25G, 40G, 50G, 100G, 200G en 400G Ethernet, evenals 1/2 / 4G FC, 8G FC, 10G FC, 16G FC, 32G FC en 128G FC zijn beschikbaar.
RentalTec biedt een verscheidenheid aan Ethernet IP-netwerktesters van VIAVI en EXFO voor betaalbare huurtarieven om aan uw behoeften te voldoen.

ethernet IP tester