News

OSA huren

OSA's huren

Huur OSA’s van RentalTec: Een optische spectrumanalysator (of OSA) is een precisie-instrument dat is ontworpen om de stroomverdeling van een optische bron over een specifiek golflengtebereik te meten en weer te geven. Een OSA-curve geeft het vermogen weer op de verticale schaal en de golflengte op de horizontale schaal. RentalTec biedt alle soorten en fabrikanten aan zoals VIAVI, EXFO, Keysight en Anritsu. Beginnend met de eenvoudige DWDM Channel Checkker zoals de EXFO FOT 5200, de optische spectrumanalysatoren voor spectrale metingen in CWDM-, DWDM- en ROADM-gebaseerde systemen, die de werkelijke OSNR bepalen op basis van de OSNR in-band meting, tot HIGHEND, high-speed OSA’s zoals de VIAVI OSA -500R of de EXFO FTB5235 of EXFO 5245. Alle apparaten met de juiste connector zoals FC/PC of FC/APC zijn op voorraad en onmiddelijk leverbaar bij RentalTec. Bel ons +3225323232 of mail info@rentaltec.com voor de juiste configuratie.

Related products

Couldn’t find your desired product ?

EXFO OSA

De EXFO FTBx-5235 is een krachtige optische spectrum analyzer voor CWDM en DWDM via CWDM biedt het de mogelijkheid om CFP's en de nieuwe QSFP28 transceivers te testen, die minder robuust zijn dan SFP's, b.v. OSNR-tests volgens IEC 61280-2-9 (Interpolatiemethode). De EXFO FTB -5245 biedt meer dynamiek en resolutie om een ​​redelijke ONSR te meten, zelfs in complexe modulaties zoals de QPSK.

VIAVI OSA

Oplossingen voor CWDM / DWDM en ROADM testsystemen tot 100 Gbit / s VIAVI biedt een compleet OSA-assortiment voor spectrale metingen in CWDM-systemen van toegangsnetwerken en in DWDM-systemen van snelle backbone-netwerken met datasnelheden tot 40 Gbit / s of 100 Gbit/s Dit omvat een OSA voor het testen van ROADM-gebaseerde systemen, die VIAVI's unieke in-band OSNR-meting gebruikt om de werkelijke optische signaal-ruisverhouding (OSNR) te bepalen. Alle modellen verkrijgbaar bij RentalTec. Bel ons tel: +3225323232 of mail info@rentaltec.com